Liity eq system joukkueeseen

Jos haluat liittyä yritykseen jonka kanssa voit haastaa itseäsi ja etsiä oman potentiaalisi rajoja haastavassa, todellisia tuloksia aikaansaavassa yhteisössä ota yhteyttä niin katsotaan oletko Sinä tuleva menestyjä ympäristössämme joka tukee kehitystäsi ja antaa Sinulle mahdollisuuden loistaa.

Meillä on hyvä sitoutunut joukkue joka päivittäin haastaa itseään ja Aisakkaitamme jännittävissä projekteissa ympäri eurooppaa. Yhteisöömme kuuluu maiilmanluokan kumppaneita Japanista, USA:sta Saksasta ja Italiasta. Työskentelemme parhaiden brändien, suurimpien tuotantoyritysten ja alan tunnustetuimpien tuotteiden kanssa. Vuosi vuodelta kasvamme voimakkaasti. Kiihtyvä vauhtimme on mahdollista yli 130 ammattilaisen voimin jotka omalla intohimollaan vievät yritystämme eteenpäin. Me uskomme työntekijöihimme ja olemme halukkaita investoimaan heihin ja heidän osaamiseensa. Tarjoamme heille sopivan kokoisia haasteita jotka saavutamme yhteistyöllä. Tuemme, arvostamme ja motivoimme toinen toistamme koska ymmärrämme että joukkeemme tähtäin on yhteinen.

Kariera w eq system to wiele możliwości rozwoju w różnych kierunkach.

Miksi sinun pitäisi työskennellä eq-systemissä?

 • KEHITYS

  pääsy työtovereiden tietoihin ja pätevyyteen, ulkoinen koulutus ja mahdollisuus saada rahoitusta koulutukseen.

 • MUKAVUUS

  työskennellä modernissa, ilmastoidussa toimistossa, jolla on pääsy kaikkiin tarvittaviin työvälineisiin

 • ILMAPIIRI

  rento ja ystävällinen ilmapiiri ystävällisessä organisaatiokulttuurissa, tuki lennon aikana ja sen jälkeen

 • URHEILU

  pääsy satoihin urheilu- ja virkistysmahdollisuuksiin Multisport-kortilla (koeajan jälkeen)

 • TERVEYS

  mahdollisuus liittyä työntekijöiden ryhmähenkivakuutukseen ja yksityiseen sairaanhoitoon (koeajan jälkeen)

 • KULTTUURI

  mahdollisuus osallistua mielenkiintoisimpiin kulttuuri-, teatteri- ja musiikkitapahtumiin osana hanketta [eq-järjestelmä kulttuurin puitteissa]

 • OHJELMISTOT

  päivittäinen työskentely XPRIMER-patenttijulkaisun kanssa ja osallistuminen sen kehittämiseen

 • INTEGRAATIOT

  tiiminrakentamistapahtumat, avaintapahtumien yhteinen juhla ja monia mahdollisuuksia kehittää yhdessä yksityisiä intohimojamme

 • JOUSTAVUUS

  joustava työaika, kyky valita erilaiset työolosuhteet ja työaika

Rekrytointiprosessi

01

Hakemusten käsittely

Aluksi teemme alustavan arvioinnin ammattiprofiilisi vastaavuudesta työpaikkailmoituksessa kuvattujen vaatimusten kanssa. Jos hakemuksesi osoittautuu perusedellytystemme mukaiseksi, voit odottaa kutsua kokoukseen yrityksen pääkonttorissa.

02

Alkuhaastattelut

Tämä on hetki, jolloin voimme tutustua toisiimme paljon paremmin. Olemme kiinnostuneita ansioluettelosi yksityiskohdista ja saamme mielellämme selville, mitkä odotuksesi uudelle työlle ovat. Sinulla on myös mahdollisuus oppia lisää yrityksestämme ja hakijaasi. Älä pelkää kysyä kysymyksiä - suhteemme työntekijöihimme perustuvat kumppanuuteen ja avoimuuteen, meillä ei ole mitään salattavaa.

03

Alustavat testit ja rekrytointitehtävä

Tässä vaiheessa pyydämme sinua suorittamaan useita testejä, jotka auttavat meitä arvioimaan taitotasot, jotka ovat tärkeimmät tietyssä asemassa. Tehtävien laajuus ja muoto vaihtelevat hakemistosi osaston mukaan. Käytämme samaa menettelyä kaikissa ehdokkaissa varmistaaksemme yhtäläiset mahdollisuudet rekrytointiprosessissa.

04

Yhteistyöehtojen vahvistaminen

Jos kaikki rekrytointivaiheet onnistuvat, saat meiltä tarjouksen ja määrittelemme lopulliset työolot. Jos hyväksyt ne ... toivotamme teidät mielellämme tervetulleiksi työyhteisöön.

Aktualnie poszukujemy

Intern/Apprentice

Junior Programmer

Business Software Consultant

Etkö ole löytänyt itsellesi työpaikkaa? Kaikki ei ole vielä menetetty!

Jos et ole löytänyt paikkaa, joka vastaa odotuksiasi ja pätevyyttäsi, älä anna periksi. Lähetä meille hakemusasiakirjat (CV on perustana), ehdottaa tulevaa asemaasi ja kuvaile lyhyesti, missä roolissa näet itsesi organisaatiossa.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

He luottavat meihin

Joka päivä toteutamme kymmeniä projekteja asiakkaillemme, joiden avulla tuemme heitä heidän liiketoimintatavoitteidensa saavuttamisessa. Yrityksiin, jotka ovat luottaneet meihin, on toistaiseksi kuulunut muun muassa:


Tuotannonsuunnittelu

Määrittele tarpeesi - huolehdimme lopusta.

Howdy,
Search exact
Search sentence
Please go to Appearance >> Widgets to add more useful widgets into WPAS Sidebar.