Koulutus

Koulutusalalla lähestulkoon kaikki on tarkkaa – tiedonvälitys, työntekijöiden potentiaali, hallinto ja asiakasyhteydet (tässä tapauksessa tarkoittaen oppilaita). Jatkuva opetusmetodien tehokkuuden analysointi, R&D-aktiviteetit ja tarve säilyttää läpinäkyvyys kaikissa prosesseissa. Paljon riippuvia ja monimutkaisia menetelmiä.

Miksi asentaa eq system koulutusta varten ?

Olemme tietoisia siitä, että dokumenttien eteneminen koulutusalalla on mutkikasta ja non-standard? (avustuksien maksaminen, tuet, stipendit ja tutkimus- ja kehitystyö). Siihen liittyy myös paljon melko monimutkaisia prosesseja kehittymisen dokumentoinnissa tietyissä projekteissa. Lisäksi tarvitaan erittäin yksityiskohtaista (ja säännölistä) työntekijöiden arviointia, joka määrittää heidä urapolkuaan. Koulutukseen liittyvä toiminta on aikaa vievää ja jokaisella koululla tai yliopistolla on omat erilaiset tarpeensa.

Ratkaisu

Analysoimme lähtötilanteesi, osoitamme alueet joihin tehdyillä muutoksilla saavutetaan parhaat tulokset ja valitsemme, mukautamme ja toteutamme ohjelman joka on kykenevä täyttämään kaikki luomamme päämäärät. Ennen ohjelman toteutusta tiedät: kuinka valmistella projekti, mitä kehittää ennenkuin se alkaa, kuinka kauan se kestää ja millaisia tuloksia voit odottaa.

Millaisista hyödyistä sinä voit nauttia?

Kerätyn ja prosessoidun datan parempi laatu

Työlainsäädännön varma noudattaminen

Heikosti suunnitellun ajankäytön aiheuttamien taloudellisten menetysten vähentäminen 96%

Hallinnollisten kulujen väheneminenyli 37%

Tiedon kulkuun kulutetun ajan väheneminen 36%

Asiakirjojen hakuajan väheneminen 83%

Kerätyn ja prosessoidun datan parempi laatu

Työlainsäädännön varma noudattaminen

Heikosti suunnitellun ajankäytön aiheuttamien taloudellisten menetysten vähentäminen 96%

Hallinnollisten kulujen väheneminenyli 37%

Tiedon kulkuun kulutetun ajan väheneminen 36%

Asiakirjojen hakuajan väheneminen 83%

 • 15/11/2019

  ”Where does the heart…

  Lue lisää
 • 05/02/2020

  The first edition of…

  Lue lisää
 • 05/02/2020

  Kaizen. How to find time for continuous improvement?

  Lue lisää
 • 05/02/2020

  A sensible combination at…

  Lue lisää
 • 05/02/2020

  Changes are the theme of this year’s Production Arena

  Lue lisää
 • 26/02/2021

  XPRIMER.HRM-järjestelmä Hellmannin Worldwide Logistics.

  Lue lisää
 • 12/03/2021

  XPRIMER-alusta Tikkurila Polska S.A.

  Tikkurila on skandinaavinen maaliyritys, joka valmistaa tuotteita huolella valituista raaka-aineista. Vuodesta 1862 lähtien rakennetun kokemuksen ansiosta yritys kehittää korkealaatuisia tuotteita…

  Lue lisää
 • 19/03/2021

  Toimitusketjun ja tuotannon suunnittelussa…

  Miksi jotkut tuotantoyritykset suunnittelevat edelleen manuaalisesti - Excelin avulla? Vastaus on pätevän ohjelmiston puute, joka pystyy toteuttamaan realistisen ja toteuttamiskelpoisen…

  Lue lisää
 • 31/03/2021

  Autoteollisuuden tuotantoprosessien optimointi

  Autoteollisuuden tuotantoprosessien optimointi - olemme saaneet EACN-projektin päätökseen Tänään olemme saaneet päätökseen toisen meille tärkeän projektin. Viime vuonna liittyimme EACN…

  Lue lisää

Liiketoiminta-alueet

Henkilöstöhallinta

Henkilöstöhallinta

Se on jatkuvaa kompromissin etsimistä ajan, osaamisen ja tiettyjen liiketoimintatavoitteiden saavuttamisen nopeuden välillä. Henkilöstöjohtaminen on lisäksi arvaamatonta, koska työntekijät sairastuvat, ovat myöhässä ja ottavat joskus lomaa. Eri lähteistä, eri aikoina ja muodoissa on paljon tietoa. Se on paljon hallinnollista työtä. Tähän sisältyy paljon työlain, asetusten ja valtuuksien noudattamista. Se on ensisijaisesti koko työyhteisön potentiaalin oikeanlaista käyttöä. Katso kuinka parantaa tehokkuutta pehmeän ja kovan henkilöstöhallinnon alalla. Kuinka suoritettujen analyysien tarkkuutta ja niiden vaikutusta koko yrityksen toimintaan voidaan lisätä?

Prosessien ja asiakirjojen kulun hallinta

Prosessien ja asiakirjojen kulun hallinta

Keräämme satoja dokumentteja joka päivä. Ne kulkeutuvat meille eri paikoista, eri aikoina ja usein myös eri tiedostomuodoissa. Niiden aihe on harvoin sama. Niitä on yhä vaikeampaa ja vaikeampaa analysoida tehokkaasti - muistaa niiden konteksti, määrittää niiden tarkoitus, niissä esitetyn informaation luotettavuus sekä se arvo minkä ne tuovat suhteessa koko organisaatioon.

Ennustaminen

Ennustaminen

Yrityksen johtaminen on taitoa tehdä oikeita päätöksiä. Tänä päivänä, tarkkuus voi vaikuttaa koko yrityksen kehitykseen. Myös muutoksiin reagoimisen nopeus on usein todella ratkaisevaa yritykselle. Se määrittelee kilpailukykyä sekä markkina-arvoa.

Asiakassuhteet ja B2B johtaminen

Asiakassuhteet ja B2B johtaminen

Mitä asiakkaat odottavat minulta? - tämä on todennäköisesti yksi useiten kysytyistä kysymyksistä, joka jää monesti ilman vastausta. On helpompaa sanoa mitä he eivät odota - he eivät varmastikaan halua yksittäistä tuotetta, vaan ennemminkin etsivät ratkaisua heidän omaan, yksilölliseen ongelmaansa. Näiden ongelmien ymmärtämiseksi, sinun täytyy tietää paljon asiakkaan työympäristöstä, heidän tuotantoalansa ominaispiirteistä ja löytää keino pitää heidät kiinnostuneena omasta tarjouksestasi ja yrityksestäsi.

Liiketoimintatieto

Liiketoimintatieto

Varmastikin, sinulla on tietoa monelta eri alueelta - liiketoimintaprosessin johtamisesta, tuotannosta, logistiikasta ja asiakasyhteyksistä. Keräät ja seuraat mielipiteitä yrityksestäsi. Varmistat, että keräämäsi informaatio on korkealaatuista. Kuitenkin, käytätkö sen koko potentiaalin? Analysoitko ja prosessoitko sen kokonaisvaltaisesti? Pystytkö muuttamaan “puhtaan tiedon” kilpailukykyiseksi tietämykseksi? Tärkeimpänä, tiedätkö koko tarinan, joka on datan takana piilossa?

Tuotannonsuunnittelu

Määrittele tarpeesi - huolehdimme lopusta.

Howdy,
Search exact
Search sentence
Please go to Appearance >> Widgets to add more useful widgets into WPAS Sidebar.