Jälleenmyynti

Vähittäiskaupan alalla kaikki riippuu tiimin tehokkuudesta – sen pätevyydestä, oikein sovitetuista rooleista ja kunnolla suunnitelluista työajoista. erätyn datan laatu ja selkeiden johtopäätösten tekeminen tulevaisuutta varten ei ole helpoin tehtävä hajautetussa ympäristössä.

Miksi asentaa eq systems jälleenmyyntiä varten?

Me tiedämme, että työaikojen suunnittelu, pätevyydet, korvaukset, käytettävyydet, epäsäännölliset työajat ja vapaapäivät huomioon ottaen on vaativa tehtävä. Me tiedämme, että asiakkaan joka haluaa tyydyttää tarpeensa “tässä ja nyt” miellyttäminen korkealla tehokkuudella voi olla vaikeaa. Tiedämme että hinnoittelustrategioista tulee vähemmän ja vähemmän merkityksellinen ja kommunikaatio tyyli ja palvelun laatu muuttuu yhä tärkeämmäksi. Lisäämme tähän hallinnon, joka haluaa tutkia välittömästi kaiken tehokkuutta: työntekijöiden, kauppojen, liikevaihdon, työn laadun ja liiketoiminnan tulokset. Me tiedämme, kuinka käsitellä nämä asiat.

Ratkaisu

Ensin me määritämme yhdessä kaikista tärkeimmät liiketoimintatavoitteet ja ne alueet, joissa tulee tehdä muutoksia parhaan lopputuloksen saamiseksi. Seuraavaksi valmistelemme erittäin yksityiskohtaisen kehitysideoiden konseptin tarkan aikataulun aikataulun kanssa. Lisäksi valmistellaan selkeät ohjeet siitä, mitkä ovat muutosten spesifit hyödyt ja kuinka projektiin tulee valmistautua. Lopuksi, me valitsemme, mukautamme ja toteutamme ratkaisun joka mahdollistaa kaikkien toivottujen hyötyjen saavuttamisen. Me keskitymme yhteistyöhön sekä kokemusten vaihtoon meidän ja teidän asiantuntijoiden välillä.

Millaisista hyödyistä sinä voit nauttia?

Minimoi kauppojen kulut

Minimoi kuluja jotka syntyvät korkeista varastotasoista jopa 31%

Lisää ennustuksien paikkansapitävyyttä jopa 27%

Lyhennä varastoaikaa yli 89%

Vähennä suunnittelematonta työvoimapulaa 87%

Vähennä hallinnollisia kuluja

Minimoi kauppojen kulut

Minimoi kuluja jotka syntyvät korkeista varastotasoista jopa 31%

Lisää ennustuksien paikkansapitävyyttä jopa 27%

Lyhennä varastoaikaa yli 89%

Vähennä suunnittelematonta työvoimapulaa 87%

Vähennä hallinnollisia kuluja

 • 15/11/2019

  ”Where does the heart…

  Lue lisää
 • 05/02/2020

  The first edition of…

  Lue lisää
 • 05/02/2020

  Kaizen. How to find time for continuous improvement?

  Lue lisää
 • 05/02/2020

  A sensible combination at…

  Lue lisää
 • 05/02/2020

  Changes are the theme of this year’s Production Arena

  Lue lisää
 • 26/02/2021

  XPRIMER.HRM-järjestelmä Hellmannin Worldwide Logistics.

  Lue lisää
 • 12/03/2021

  XPRIMER-alusta Tikkurila Polska S.A.

  Tikkurila on skandinaavinen maaliyritys, joka valmistaa tuotteita huolella valituista raaka-aineista. Vuodesta 1862 lähtien rakennetun kokemuksen ansiosta yritys kehittää korkealaatuisia tuotteita…

  Lue lisää
 • 19/03/2021

  Toimitusketjun ja tuotannon suunnittelussa…

  Miksi jotkut tuotantoyritykset suunnittelevat edelleen manuaalisesti - Excelin avulla? Vastaus on pätevän ohjelmiston puute, joka pystyy toteuttamaan realistisen ja toteuttamiskelpoisen…

  Lue lisää
 • 31/03/2021

  Autoteollisuuden tuotantoprosessien optimointi

  Autoteollisuuden tuotantoprosessien optimointi - olemme saaneet EACN-projektin päätökseen Tänään olemme saaneet päätökseen toisen meille tärkeän projektin. Viime vuonna liittyimme EACN…

  Lue lisää

Liiketoiminta-alueet

Henkilöstöhallinta

Henkilöstöhallinta

Se on jatkuvaa kompromissin etsimistä ajan, osaamisen ja tiettyjen liiketoimintatavoitteiden saavuttamisen nopeuden välillä. Henkilöstöjohtaminen on lisäksi arvaamatonta, koska työntekijät sairastuvat, ovat myöhässä ja ottavat joskus lomaa. Eri lähteistä, eri aikoina ja muodoissa on paljon tietoa. Se on paljon hallinnollista työtä. Tähän sisältyy paljon työlain, asetusten ja valtuuksien noudattamista. Se on ensisijaisesti koko työyhteisön potentiaalin oikeanlaista käyttöä. Katso kuinka parantaa tehokkuutta pehmeän ja kovan henkilöstöhallinnon alalla. Kuinka suoritettujen analyysien tarkkuutta ja niiden vaikutusta koko yrityksen toimintaan voidaan lisätä?

Prosessien ja asiakirjojen kulun hallinta

Prosessien ja asiakirjojen kulun hallinta

Keräämme satoja dokumentteja joka päivä. Ne kulkeutuvat meille eri paikoista, eri aikoina ja usein myös eri tiedostomuodoissa. Niiden aihe on harvoin sama. Niitä on yhä vaikeampaa ja vaikeampaa analysoida tehokkaasti - muistaa niiden konteksti, määrittää niiden tarkoitus, niissä esitetyn informaation luotettavuus sekä se arvo minkä ne tuovat suhteessa koko organisaatioon.

Ennustaminen

Ennustaminen

Yrityksen johtaminen on taitoa tehdä oikeita päätöksiä. Tänä päivänä, tarkkuus voi vaikuttaa koko yrityksen kehitykseen. Myös muutoksiin reagoimisen nopeus on usein todella ratkaisevaa yritykselle. Se määrittelee kilpailukykyä sekä markkina-arvoa.

Asiakassuhteet ja B2B johtaminen

Asiakassuhteet ja B2B johtaminen

Mitä asiakkaat odottavat minulta? - tämä on todennäköisesti yksi useiten kysytyistä kysymyksistä, joka jää monesti ilman vastausta. On helpompaa sanoa mitä he eivät odota - he eivät varmastikaan halua yksittäistä tuotetta, vaan ennemminkin etsivät ratkaisua heidän omaan, yksilölliseen ongelmaansa. Näiden ongelmien ymmärtämiseksi, sinun täytyy tietää paljon asiakkaan työympäristöstä, heidän tuotantoalansa ominaispiirteistä ja löytää keino pitää heidät kiinnostuneena omasta tarjouksestasi ja yrityksestäsi.

Liiketoimintatieto

Liiketoimintatieto

Varmastikin, sinulla on tietoa monelta eri alueelta - liiketoimintaprosessin johtamisesta, tuotannosta, logistiikasta ja asiakasyhteyksistä. Keräät ja seuraat mielipiteitä yrityksestäsi. Varmistat, että keräämäsi informaatio on korkealaatuista. Kuitenkin, käytätkö sen koko potentiaalin? Analysoitko ja prosessoitko sen kokonaisvaltaisesti? Pystytkö muuttamaan “puhtaan tiedon” kilpailukykyiseksi tietämykseksi? Tärkeimpänä, tiedätkö koko tarinan, joka on datan takana piilossa?

Tuotannonsuunnittelu

Määrittele tarpeesi - huolehdimme lopusta.

Howdy,
Search exact
Search sentence
Please go to Appearance >> Widgets to add more useful widgets into WPAS Sidebar.