Ajankohtaista

Uncategorized @fi | 07/06/2021

APS kehitysprojekti

EQ System Scandinavia Oy kehittää jatkuvasti tarjoamaansa ja ratkaisujensa tuottavuutta Asiakkaillemme. Pohjois-pohjanmaan ELY-keskuksen tuen myötä pääsemme askeleen eteenpäin kehitystyössämme. Hankkeen julkinen nimi: APS kehitys Hankkeen julkinen tiivistelmä: Tuotannonhienosuunnittelun kytkeminen valmistuksen ohjaukseen. Yhdistetään hienosuunnittelu, valmistuksenohjaus ja automaattinen TES:n mukainen työvuorosuunnittelu tuottavaksi kokonaisratkaisuksi. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus rahoittaa hanketta Euroopan aluekehitysrahaston Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta

Asiantuntija-artikkeleita | 26/04/2021

Suunniteltu Hiilijalanjälki ?

Julkaistu: 26.4.2021 Yhä suurempi osa yrityksistä siirtyy kohti kestävää kehitystä ja pienempää hiilijalanjälkeä. Myös EQ System Scandinavia Oy tekee näin. Tiedätkö mistä yrityksesi tuotannon ja toimitusketjun hiilijalanjäljen koko muodostuu? Voitko vaikuttaa kestävään kehitykseen ennakoivasti? Tarjoamme valmiit työkalut konseptin kehittämiseen, jolla yritykset voivat ennakoida tulevien päästöjen määrän ja suunnitella oman tuotantonsa ja toimitusketjunsa niin, että suunnitelmissa simuloidaan, optimoidaan, kerätään toteumatieto ja raportoidaan etukäteen ennekuin päästöt realisoituvat! EQ System Scandinavia:n missio on poistaa hukkaa valmistavasta teollisuudesta, suunnittelun keinoin. Kehittämämme menetelmistö hiilijalanjäljen koon ennakointiin, perustuu edustamiimme maailmanluokan suunnittelutyökaluihin. Valmistavan teollisuuden raaka-aineiden ja puolivalmisteiden käyttö, logistiikka, varastointi, tuotantolinjat ja -laitteet ja niiden reititykset suhteessa tilauksiin ovat asioita, jotka sisältävät suuren määrän valintoja, joilla voidaan vaikuttaa tuleviin päästöihin. Nyt voitte valita, miten paljon yrityksenne haluaa tai kykenee ottamaan päästöt osaksi liiketoiminnallisia tavoitteita. Valmistuskustannukset suhteessa päästöihin on nyt mahdollista laskea osana suunnitteluprosessia, ilman ylimääräisiä erillisiä laskelmia. Yrityksille avautuu myös tällaisen lähestymisen kautta mahdollisuus kertoa Asiakkailleen, kuinka merkittävästi hiilijalanjäljen pienentämiseen panostetaan. Yrityksille, jotka haluavat brändätä itsensä vihreämmäksi toimijaksi, avautuu nyt työkalupakki, jonka avulla kehitys voidaan todistaa perustuen faktoihin, ei pelkästään mielikuviin. Kirjoittaja: Kari Juntunen

Asiantuntija-artikkeleita | 22/04/2021

uudet projektit | 09/04/2021

EQ System ja Krakovan lentokenttä

EQ System valittiin kehittämään Krakovan lentokentän toimintaa Johannes Paavali II Krakova - Balice International Airport Ltd: n visio on saavuttaa merkittävä asema parhaiten hoidettujen Euroopan alueellisten lentokenttien joukossa, arvostettuna niiden vaikutuksesta kaupungin ja alueen talouskasvuun sekä suunnitelman kestävän kehityksen huolelliseen toteuttamiseen. Vuonna 2019 lentokenttä palveli lähes 8,5 miljoonaa ihmistä, mikä antaa yli 17%: n osuuden matkustajaliikenteestä kaikilla Puolan lentokentillä. Tämän vuoden maaliskuussa yhtiö päätti jatkaa yhteistyötä eq system technology Ltd.:n kanssa ja aloittaa XPRIMER-alustan toteuttamisprojektin lentokenttien hallinnollisten prosessien hallinnan alalla, mukaan lukien sähköinen viestintä ja asiakirjojen jakelu sekä ilmailun ja muut kuin ilmailupalvelut. XPRIMER korvaa tällä alalla tällä hetkellä käytetyn järjestelmän ja tuo käyttöön teknisen innovaation, joka varmistaa integraatiot lentokentän infrastruktuurijärjestelmiin. Hanke tulee optimoimaan ja lisäämään edellä mainittujen prosessien tehokkuutta ja toteuttaa järjestelmällisesti paperittoman toimiston periaate osana kestävää kehitystä.

Uncategorized @fi | 31/03/2021

Kaizen ja hienosuunnittelu

Kaizen ja Suunnittelu Asprova on kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavien japanilaisten valmistajien kanssa. Edistyksellisten Lean menetelmien ja tekniikoiden avulla, Asprova on kehittynyt, ja jatkuvan parantamisen (Kaizen) menetelmien avulla jalostunut suunnittelutyökalujen eliittiin. Perustoimintojen avulla saavutetaan: Toimitusten ajantasaisuus Toimitusaikojen lyhentyminen Odotusaikojen lyhentyminen Varaston, puolivalmisteiden ja lopputuotteiden optimointi Resurssien tehokuuden parantuminen Kuorman tasoitus resurssien kesken Pullonkaulojen tunnistaminen Asprovan avulla, onnistuu monien Kaizen(" muutos parempaan ") toimintojen käyttö aina yksittäisistä resursseista koko tehtaan tuloksiin.

uudet projektit | 31/03/2021

Autoteollisuuden tuotantoprosessien optimointi

Autoteollisuuden tuotantoprosessien optimointi - olemme saaneet EACN-projektin päätökseen Tänään olemme saaneet päätökseen toisen meille tärkeän projektin. Viime vuonna liittyimme EACN (European Automotive Cluster Network) -aloitteeseen tukemaan pk-yritysten yrityksiä optimoimaan tuotantoprosessejaan. Loppujen lopuksi meillä on perspektiivia enemmän kuin monella muulla, ja ajatus yhteistyöhankkeiden ja kokonaisratkaisujen edistämisestä on meitä hyvin lähellä. Euroopan autoteollisuuden tukemiseen tarkoitettu analyyttinen projekti toteutettiin integroidun tiedonhallintajärjestelmän osissa pienten joustavien tuotantoprosessien tehokkaaseen suunnitteluun, hallintaan ja optimointiin. Asiantuntijamme tekivät yhteistyötä tässä yhteydessä kahden autoteollisuuden valmistajan kanssa. Toivomme, että tehostamalla klustereiden välistä yhteistyötä osana EACN-aloitetta autoteollisuus vastaa kohtaamiinsa haasteisiin. Yksi asia on varma - kannattaa investoida yhdessä autoteollisuuden tulevaisuuteen! Yksityiskohdat EACN-hankkeesta löytyvät täältä.

Asiantuntija-artikkeleita | 19/03/2021

Toimitusketjun ja tuotannon suunnittelussa ei ole keskitietä

Miksi jotkut tuotantoyritykset suunnittelevat edelleen manuaalisesti - Excelin avulla? Vastaus on pätevän ohjelmiston puute, joka pystyy toteuttamaan realistisen ja toteuttamiskelpoisen suunnitelman. Jopa Industry 4.0 aikakaudella. tämä osaamisala ei ole vieläkään saanut riittävää ohjelmistotukea. Mistä tämä johtuu?

uudet projektit | 12/03/2021

XPRIMER-alusta Tikkurila Polska S.A.

Tikkurila on skandinaavinen maaliyritys, joka valmistaa tuotteita huolella valituista raaka-aineista. Vuodesta 1862 lähtien rakennetun kokemuksen ansiosta yritys kehittää korkealaatuisia tuotteita ja palveluita tarjoamalla asiakkaille laatua, joka kestää aikaa ja työtä kaikissa sääolosuhteissa.

uudet projektit | 26/02/2021

XPRIMER.HRM-järjestelmä Hellmannin Worldwide Logistics.

Tuotannonsuunnittelu

Määrittele tarpeesi - huolehdimme lopusta.

Howdy,
Search exact
Search sentence
Please go to Appearance >> Widgets to add more useful widgets into WPAS Sidebar.