Asiantuntija-artikkeleita | 26.04.2021

Suunniteltu Hiilijalanjälki ?

Suunniteltu hiilijalanjälki?

Julkaistu: 26.4.2021

Yhä suurempi osa yrityksistä siirtyy kohti kestävää kehitystä ja pienempää hiilijalanjälkeä. Myös EQ System Scandinavia Oy tekee näin.

Tiedätkö mistä yrityksesi tuotannon ja toimitusketjun hiilijalanjäljen koko muodostuu? Voitko vaikuttaa kestävään kehitykseen ennakoivasti?

Tarjoamme valmiit työkalut konseptin kehittämiseen, jolla yritykset voivat ennakoida tulevien päästöjen määrän ja suunnitella oman tuotantonsa ja toimitusketjunsa niin, että suunnitelmissa simuloidaan, optimoidaan, kerätään toteumatieto ja raportoidaan etukäteen ennekuin päästöt realisoituvat!

EQ System Scandinavia:n missio on poistaa hukkaa valmistavasta teollisuudesta, suunnittelun keinoin. Kehittämämme menetelmistö hiilijalanjäljen koon ennakointiin, perustuu edustamiimme maailmanluokan suunnittelutyökaluihin. Valmistavan teollisuuden raaka-aineiden ja puolivalmisteiden käyttö, logistiikka, varastointi, tuotantolinjat ja -laitteet ja niiden reititykset suhteessa tilauksiin ovat asioita, jotka sisältävät suuren määrän valintoja, joilla voidaan vaikuttaa tuleviin päästöihin.

Nyt voitte valita, miten paljon yrityksenne haluaa tai kykenee ottamaan päästöt osaksi liiketoiminnallisia tavoitteita. Valmistuskustannukset suhteessa päästöihin on nyt mahdollista laskea osana suunnitteluprosessia, ilman ylimääräisiä erillisiä laskelmia.

Yrityksille avautuu myös tällaisen lähestymisen kautta mahdollisuus kertoa Asiakkailleen, kuinka merkittävästi hiilijalanjäljen pienentämiseen panostetaan. Yrityksille, jotka haluavat brändätä itsensä vihreämmäksi toimijaksi, avautuu nyt työkalupakki, jonka avulla kehitys voidaan todistaa perustuen faktoihin, ei pelkästään mielikuviin.

 

Kirjoittaja:

Kari Juntunen

Lue myös:

Asiantuntija-artikkeleita | 26.04.2021

Suunniteltu Hiilijalanjälki ?

Julkaistu: 26.4.2021 Yhä suurempi osa yrityksistä siirtyy kohti kestävää kehitystä ja pienempää hiilijalanjälkeä. Myös EQ System Scandinavia Oy tekee näin. Tiedätkö mistä yrityksesi tuotannon ja toimitusketjun hiilijalanjäljen koko muodostuu? Voitko vaikuttaa kestävään kehitykseen ennakoivasti? Tarjoamme valmiit työkalut konseptin kehittämiseen, jolla yritykset voivat ennakoida tulevien päästöjen määrän ja suunnitella oman tuotantonsa ja toimitusketjunsa niin, että suunnitelmissa simuloidaan, optimoidaan, kerätään toteumatieto ja raportoidaan etukäteen ennekuin päästöt realisoituvat! EQ System Scandinavia:n missio on poistaa hukkaa valmistavasta teollisuudesta, suunnittelun keinoin. Kehittämämme menetelmistö hiilijalanjäljen koon ennakointiin, perustuu edustamiimme maailmanluokan suunnittelutyökaluihin. Valmistavan teollisuuden raaka-aineiden ja puolivalmisteiden käyttö, logistiikka, varastointi, tuotantolinjat ja -laitteet ja niiden reititykset suhteessa tilauksiin ovat asioita, jotka sisältävät suuren määrän valintoja, joilla voidaan vaikuttaa tuleviin päästöihin. Nyt voitte valita, miten paljon yrityksenne haluaa tai kykenee ottamaan päästöt osaksi liiketoiminnallisia tavoitteita. Valmistuskustannukset suhteessa päästöihin on nyt mahdollista laskea osana suunnitteluprosessia, ilman ylimääräisiä erillisiä laskelmia. Yrityksille avautuu myös tällaisen lähestymisen kautta mahdollisuus kertoa Asiakkailleen, kuinka merkittävästi hiilijalanjäljen pienentämiseen panostetaan. Yrityksille, jotka haluavat brändätä itsensä vihreämmäksi toimijaksi, avautuu nyt työkalupakki, jonka avulla kehitys voidaan todistaa perustuen faktoihin, ei pelkästään mielikuviin. Kirjoittaja: Kari Juntunen

Lue lisää

Tuotannonsuunnittelu

Määrittele tarpeesi - huolehdimme lopusta.

Howdy,
Search exact
Search sentence
Please go to Appearance >> Widgets to add more useful widgets into WPAS Sidebar.