Tuotannon valmistelu: taustatyö jolla on merkitystä?

Joskus meillä voi olla käsitys, että tuotannon valmistelu on vain taustatyötä – vaikka se todellisuudessa on koko prosessin ensimmäinen elementti ja itseasiassa avainasia. Toimintojen kannattavuus ja tehokkuus ovat siitä kiinni.

Haaste: katso prosessia riittävän ylhäältä

Tuotannon valmisteluprosessissa, on erityisen tärkeää katsoa prosessia kokonaisuuteen, samalla kun arvioidaan yksittäisten vaiheiden tehokkuutta ja samalla huomioida teknistä ratkaisua. Tästä nousee kysymys – kuinka huolehtia näistä kaikista elementeistä ja rakentaa niistä yhtenäinen kokonaisuus? Kokonaisuus jolla on positiivinen vaikutus koko yrityksen toiminnallisuuteen

Ratkaisu: ennakoivat toimet

Tapa innovaatioihin tuotannon valmistelussa on tietoisuus tietyistä vaiheista (tuotannon tyypistä riippumatta) ja yksityiskohtainen suunnitelma, joka mahdollistaa työn tehokkaan valvonnan. Suunnitelma, josta löydämme kaiken työn jakauman, työkalujen, koneiden ja ihmisten saatavuuden sekä oletetun valmistumisajan. Vain täydellinen valvonta mahdollistaa mahdollisten esteiden, kuten ylikuormituksen tai tarpeettomien odotusaikojen, nopean tunnistamisen. Näin ehkäisevät toimet voidaan toteuttaa varhaisessa vaiheessa.

 • 15/11/2019

  ”Where does the heart…

  Lue lisää
 • 05/02/2020

  The first edition of…

  Lue lisää
 • 05/02/2020

  Kaizen. How to find time for continuous improvement?

  Lue lisää
 • 05/02/2020

  A sensible combination at…

  Lue lisää
 • 05/02/2020

  Changes are the theme of this year’s Production Arena

  Lue lisää

Tuotannonsuunnittelu

Määrittele tarpeesi - huolehdimme lopusta.

Howdy,
Search exact
Search sentence
Please go to Appearance >> Widgets to add more useful widgets into WPAS Sidebar.